ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΣΚΑΚΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ Ο Α.Ο. ΣΚΙΑΘΟΥ

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ,

ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΣΚΑΚΙΟΥ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 6 ΕΩΣ 12 ΕΤΩΝ.ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΜΑΘΗΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΚΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΟΜΠΙ, ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ, ΜΙΑ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΕΝΑΣΧΟΛΗΣΗ.ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ, ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!

ΤΟ ΣΚΑΚΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΙΣ ΜΑΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ, ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟ ΜΑΘΗΤΗ ΣΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ, ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ, ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΧΩΡΙΣΤΟΥΝ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ.

Δηλώστε συμμετοχή στην φόρμα επαφής με την Ακαδημία Σκιακιού :

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScC5bpoKk_oeNqfORx_eDsJkjs1joz9php7Tz4Ssf04CJgF0Q/viewform

ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΠΙΠΕΔΟΥ 1 (STEP 1).

Στη δεύτερη ομάδα θα γίνουν ταχύρρυθμα τα σημαντικά του επιπέδου 1 και μετά θα ακολουθήσουν τα μαθήματα του επιπέδου 2 (step 2).Για τα μικρότερα παιδιά χωρίς καμία εμπειρία, είναι επιθυμητή η εμπλοκή των γονέων ώστε σε συνεργασία με τον δάσκαλο να επιταχύνουν την μαθησιακή διαδικασία και να ενταχθούν ομαλότερα στην ομάδα.

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ (90 ΛΕΠΤΑ) ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕ ΒΙΝΤΕΟΠΡΟΒΟΛΕΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΑΣΚΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΜΕΛΕΤΗΣ.ΕΞΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΕ ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΔΙΝΕΤΑΙ, ΕΠΙΠΛΕΟΝ, Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ :

  1. ΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ, ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΕΩΣ 5 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Ή ΤΑΜΠΛΕΤ Ή ΚΙΝΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

2. ΣΕ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΕ ΣΚΑΚΙΕΡΕΣ.

Υπεύθυνος του τμήματος ο Δημοσιογράφος, Υπεύθυνος γραφείου τύπου του Aθλητικού Ομίλου Σκιάθου κ. Νίκος Τζούμας με τηλ. επικοινωνίας 6978092200

Εκπαιδευτής του τμήματος θα είναι ο κ. Τσαρούχας Δημήτριος

Ο κ. Τσαρούχας Δημήτριος είναι εκπαιδευτικός Φυσικών Επιστημών και εργάζεται στα ιδιωτικά και δημόσια σχολεία επί 26 χρόνια στη Γερμανία και στην Ελλάδα. Έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στη Διδακτική Θετικών Επιστημών με τη χρήση νέων τεχνολογιών καθώς και στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση. Φέτος εργάζεται στο Γυμνάσιο Σκιάθου στο οποίο ανέλαβε και την δραστηριότητα ΄΄σκάκι΄΄ ως μία επιπλέον δημιουργική και ευχάριστη ενασχόληση για τους μαθητές μας, μετά από το ημερήσιο πρόγραμμα των μαθημάτων. Το 2022-2023 παρακολούθησε από κοντά, λόγω και του παιδιού του, όλες τις δραστηριότητες του Σκακιστικού Ομίλου ΄΄Ιππότης Ρόδου΄΄ από τα μαθήματα ως το παγκόσμιο σχολικό πρωτάθλημα σκακιού το 2023 που διοργάνωσε. Επιπροσθέτως μελέτησε και τη χρήση των νέων τεχνολογιών στην εκμάθηση του σκακιού.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Λάβετε ενημερώσεις και μάθετε τά νέα του Α.Ο Σκιάθου

Τελευταία άρθρα και ανακοινώσεις

A.O ΣΚΙΑΘΟΥ

ao skiathou