ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΤΣΑΜΤΣΑ

Ο όμιλος μας, λαμβάνοντας σοβαρά υπ’όψιν την υγεία των αθλητών μας αλλά και την πρόληψη και ορθή αποκατάσταση των τραυματισμών κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου,είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή κύριο Γιώργο Τσάμτσα.

Ο Γιώργος Τσάμτσας, είναι φυσικοθεραπευτής του Δήμου Σκιάθου και υπεύθυνος του ΚΕΠ Υγείας Σκιάθου και προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Α.Ο.Σκιάθου αφιλοκερδώς, με την σύμφωνη άποψη και έγκριση του Δήμου Σκιάθου, με μοναδικό γνώμονα την αγάπη και την επιθυμία για προσφορά στην ομάδα ποδοσφαίρου του νησιού μας.

Έτσι αναγνωρίζοντας τις ανάγκες των αθλητών μας , ο όμιλος μας θα βασιστεί στις γνώσεις, στις ικανότητες αλλά και στην πολυετή εμπειρία του κυρίου Τσάμτσα ο οποίος θα ανήκει στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά !

Τον ευχαριστούμε θερμά.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Λάβετε ενημερώσεις και μάθετε τά νέα του Α.Ο Σκιάθου

More To Explore

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Με την τελευταία αγωνιστική όπου η ομάδα μας αντιμετώπισε τους Μυρμηδόνες, κλείνει ο κύκλος των αγώνων της φετινής αθλητικής χρονιάς. Ο Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου θέλει

Read More »

Α.Ο. ΣΚΙΑΘΟΥ- Α.Σ. ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ

Στην 22η και τελευταία αγωνιστική από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ καλείται η ομάδα μας να αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Σ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ “ΟΙ ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ” αυτή

Read More »

A.O ΣΚΙΑΘΟΥ

ao skiathou