ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ – ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ ΠΤΕΛΕΟΥ

Ξεκίνησε η διαδικασία των παιχνιδιών Play Out με το πρώτο ματς να γίνεται αυτή την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 12:15 στο Δημοτικό Γήπεδο όπου ο ΑΟ Σκιάθου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Πρωτεσίλαου Πτελεού (πρωτοπόρο των Play Out).
Βάσει Νόμου οι φίλαθλοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΜΟΝΟ με την επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικού PCR / Rapid Test.
Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν την κάρτα διαρκείας όπου μόνο με 30€,θα έχετε τη δυνατοτήτα να παρακολουθήσετε συνολικά 11 αγώνες,θα υπάρχει σχετικό σημείο διάθεσης αυτών εκεί.
Δυνατότητα παρκαρίσματος στον χώρο έναντι Stellina.Οι φίλαθλοι μπορούν να εισέρχονται ΜΟΝΟ από εκείνη την μεριά στο γήπεδο.
ΔΕΝ θα επιτρέπεται η είσοδος από την άλλη μεριά (του κλειστού γηπέδου μπάσκετ).

Τιμή εισιτηρίου: 5€

Να είστε όλοι εκεί !!!

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Λάβετε ενημερώσεις και μάθετε τά νέα του Α.Ο Σκιάθου

More To Explore

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Με την τελευταία αγωνιστική όπου η ομάδα μας αντιμετώπισε τους Μυρμηδόνες, κλείνει ο κύκλος των αγώνων της φετινής αθλητικής χρονιάς. Ο Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου θέλει

Read More »

Α.Ο. ΣΚΙΑΘΟΥ- Α.Σ. ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ

Στην 22η και τελευταία αγωνιστική από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ καλείται η ομάδα μας να αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Σ. ΠΛΑΤΑΝΟΥ “ΟΙ ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ” αυτή

Read More »

A.O ΣΚΙΑΘΟΥ

ao skiathou