ΑΟ ΣΚΙΑΘΟΥ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Ο ΑΟ Σκιάθου πάλεψε τίμια ως την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος για να παραμείνει η ομάδα στη Α’ Κατηγορία της ΕΠΣΘ. Παρότι συγκέντρωσε 31 βαθμούς, δεν τα κατάφερε καθώς φέτος υποβιβάστηκαν επτά ομάδες. Το γεγονός δεν μας απογοητεύει. Αντίθετα, σαν Διοίκηση μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο και ήδη σχεδιάζουμε την άνοδό μας του χρόνου στην Α’ Κατηγορία όπου αξίζει να βρίσκεται ο Α.Ο.
Παράλληλα, το μεγάλο όραμα της Διοίκησής μας παραμένει αταλάντευτο και το υλοποιούμε μαζί με τους χορηγούς που πίστεψαν σ’ αυτό και στέκονται δίπλα μας:
Ο ΑΟ Σκιάθου ποιεί ήθος, αγκαλιάζει την τοπική νεολαία, μοχθεί για τη σωστή διαπαιδαγώγηση και την άθληση των παιδιών του νησιού τα οποία και μόνο προωθεί στην πρώτη ομάδα καθώς δεν καταφεύγει σε μεταγραφές, στηρίζει τους ντόπιους προπονητές που αγωνίστηκαν ως παίχτες στις τάξεις του, λειτουργεί επιτυχώς την Ακαδημία όπου αθλούνται εκατό παιδιά, ενέταξε την Κ16 στο πρωτάθλημα, αναβαθμίζει συνεχώς τις εγκαταστάσεις του.
Στον ΑΟ Σκιάθου χτυπά η καρδιά των παιδιών του νησιού και η Διοίκηση επαγρυπνεί για να τον κρατά ολοζώντανο για το καλό των κατοίκων του τόπου.
Η Διοίκησή μας για μια ακόμα φορά, ευχαριστεί όλους όσους συντάσσονται με τους ευγενείς σκοπούς της και φυσικά τους νέους αθλητές που στεγάζονται κάτω απ’ τη φιλόξενη στέγη του ΑΟ Σκιάθου.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Λάβετε ενημερώσεις και μάθετε τά νέα του Α.Ο Σκιάθου

More To Explore

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ !

Άλλη μία αθλητική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Ο Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου θέλει να ευχαριστήσει όλους τους γονείς και τα παιδιά που έδωσαν δυναμικά το

Read More »

ΈΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΞΕΝΑΚΗΣ.

Έφυγε από την ζωή ο γνωστός ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας “Εσπερίδες” στις Αχλαδιές κύριος Απόστολος Ξενάκης. Ο κύριος Ξενάκης υπήρξε ενεργό μέλος στην στήριξη του

Read More »

A.O ΣΚΙΑΘΟΥ

ao skiathou