ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ

ao skiathou
Στη σέντρα η έναρξη της αγωνιστικής σεζόν με τα μέλη του ομίλου μας να συνεχίζουν τις προπονήσεις τους ώστε η ομάδα μας να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Την φετινή χρονιά ο Α.Ο Σκιάθου θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Θεσσαλίας καθώς επίσης στο πρωτάθλημα των νέων και στο πρωτάθλημα της Κ15 να έχουν ήδη πάρει το πράσινο φως σηματοδοτώντας μία πολύτιμη εμπειρία για τους μικρούς μας παίκτες.

Με το τεχνικό δίδυμο προπονητών, κο Βασίλη Μυγδαλάκη και κο Ιωάννη Παπάρα,η Σκιάθος δηλώνει το παρών δυναμικά και ευελπιστεί να καταφέρει να έχει μία εξαιρετική πορεία.

Βασίλης Μυγδαλάκης : “Να έχουμε μία καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία πάνω απ’όλα για τους αθλητές μας και για όλους όσους απαρτίζουν τον Όμιλο μας”.

Ιωάννης Παπάρας : “Στόχος μας είναι να έχουμε μία ικανοποιητική πορεία με ωραίο θέαμα ώστε να είναι άπαντες ευχαριστημένοι με το τελικό αποτέλεσμα.Μέγα ευχαριστώ σε διοίκηση ,χορηγούς και φιλάθλους για την στήριξη τους”.

Με αφορμή την έναρξη της αγωνιστικής σεζόν ο Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς όπου με την οικονομική στήριξη αυτών,η ομάδα μας φροντίζει για όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται προκειμένου κι εμείς με την σειρά μας να αποδίδουμε στο μέγιστο βαθμό  προσφέροντας συνάμα τα οφέλη του αθλητισμού στους νέους του τόπου μας.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Λάβετε ενημερώσεις και μάθετε τά νέα του Α.Ο Σκιάθου

Τελευταία άρθρα και ανακοινώσεις

A.O ΣΚΙΑΘΟΥ

ao skiathou