ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΚΥΡΙΑ ΑΓΓΕΛΑ ΣΑΡΡΗ

Ο Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την κυρία Αγγελική Σαρρή.Η κυρία Αγγελική Σαρρή είναι διαιτολόγος – διατροφολόγος και πτυχιούχος Α.Τ.Ε.Ι Θεσ/νίκης. Κατάγεται από το νησί της Σκιάθου όπου τα τελευταία σχεδόν 5 χρόνια διατηρεί το δικό της γραφείο στην περιοχή Ακρόπολη.


Στα πλαίσια της ευλαβικής τήρησης του ρητού “Νους υγιής εν σώματι υγιές” καθότι η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και με αφορμή το πλούσιο βιογραφικό της κυρίας Σαρρή,ο όμιλος μας επιθυμεί να ενισχύσει την φυσική κατάσταση των παικτών εκ των έσω!
Η καλύτερη δυνατή απόδοση του καθενός στο άθλημα επιτυγχάνεται από ένα κράμα κινήσεων: Με την υγιεινή διατροφή και σαφώς την σωματική άσκηση.


Πρωτίστως ο εγκέφαλος είναι ο βασικός επεξεργαστής όπου μέσω των τροφών διαχειρίζεται την ομαλή λειτουργία του ζωτικού μας συστήματος ολοκληρωτικά. Παράλληλα η ευεξία που προκύπτει από την ενασχόληση με την όποια αθλητική δραστηριότητα συμβάλλει εξίσου.


Η κυρία Σαρρή είναι η ιδανική επιλογή μιας και κατά το παρελθόν είχε ασχοληθεί με τον στίβο 6 χρόνια έχοντας στην κατοχή της 24 μετάλλια!
Παραμένει ενεργή έχοντας συμμετάσχει 5 φορές στους ημιμαραθώνιους που έχουν λάβει χώρα στο νησί μας. Αξίζει να σημειωθεί πως δεν επαναπαύτηκε στην ολοκλήρωση των σπουδών της αυστηρά σε αυτό το αντικείμενο αλλά προέβη στην πιστοποίηση “Ειδικού Αθλητικής Διατροφής”.Επιπροσθέτως έχει παρακολουθήσει κι εξειδικευμένο σεμινάριο στο Κέντρο Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών.


Καλώς ήρθες στην αθλητική μας οικογένεια, Αγγελική !

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Λάβετε ενημερώσεις και μάθετε τά νέα του Α.Ο Σκιάθου

Τελευταία άρθρα και ανακοινώσεις

A.O ΣΚΙΑΘΟΥ

ao skiathou