Φιλικοί αγώνες όλων των ακαδημιών με τον ΑΟ Σκοπέλου!!!

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ-ΟΜΙΛΟΣ-ΣΚΙΑΘΟΥ

Με μεγάλη χαρά θα υποδεχτούμε τον Αθλητικό Όμιλο Σκοπέλου και τους νεαρούς παίκτες της Γλώσσας Σκοπέλου αυτό το Σάββατο 7 Μαΐου στο Δημοτικό Γήπεδο “Γεώργιος Σαρρής” όπου όλες οι ακαδημίες θα παίξουν σε φιλικά παιχνίδια με τις αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες απο νωρίς το πρωί έως αργά το απόγευμα.
Είναι μία προσπάθεια που ξεκινάει ο Αθλητικός Όμιλος Σκιάθου θέλοντας να καθιερώσει αυτή τη μορφή μίνι τουρνουά κάνοντας την αρχή με την Σκόπελο πού ανέκαθεν έδειχνε πως επιθυμεί να συμπράττεί μαζί μας στα αθλητικά δρώμενα και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό.
Μέγα ευχαριστώ στον αρτοποιό κύριο Φάνη Βελετζάκο που θα φροντίσει για την διατροφή των φιλοξενουμένών μας αφιλοκερδώς καθώς επίσης και στον κύριο Γεώργιο Τάσσου της επιχείρησης “Το Καπάκι” για την δωρεά του στα φρούτα των παικτών.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Λάβετε ενημερώσεις και μάθετε τά νέα του Α.Ο Σκιάθου

More To Explore

Καλό ταξίδι Βασίλη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Βασίλης Κανάβας. Ο αποθανών ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στον όμιλο μας για δέκα χρόνια από τα τέλη

Read More »
Α.Σ ΜΙΚΡΟΘΗΒΩΝ

Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ – Α.Σ ΜΙΚΡΟΘΗΒΩΝ

Στην 8η αγωνιστική από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ καλείται η ομάδα μας να αντιμετωπίσει τον Α.Σ Μικροθηβών αυτή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 12:00

Read More »

A.O ΣΚΙΑΘΟΥ

ao skiathou