Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου “Κένταυρος”

Με συνολικά 23 παιδιά συμμετείχε ο όμιλος μας στο Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου “Κένταυρος” που έλαβε χώρα στο Olimpico Sport στον Βόλο.
Συγκεκριμένα οι ακαδημίες Κ10 και Κ12 έπαιξαν φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχες ηλικιακά ομάδες σε ένα διήμερο γεμάτο όμορφες ,αθλητικές στιγμές.
Οι μικροί μας παίκτες είχαν την δυνατότητα να παίξουν με ομάδες απο όλη τη Βόρεια Ελλάδα!!! Μια μοναδική εμπειρία όπου νικητές ήταν η εμπειρία,η συνεργασία και η ομαδική προσπάθεια.
Ο ΑΟ Σκιάθου ευχαριστεί θερμά την Σχολή Ποδοσφαίρου Αγία Άννα για την φιλοξενία,τους υπεύθυνους για την άψογη διεξαγωγή του Τουρνουά Παιδικού Ποδοσφαίρου “Κένταυρος”,τους προπονητές μας Βασίλη Μυγδαλάκη κι Ιωάννη Παπάρα που συνόδευσαν τους αθλητές μας,τον ιατρό κύριο Γιάννη Ριζοδήμο που ήταν παρών καθ’όλη την διάρκεια των αγώνων με την αποστολή μας και τους γονείς που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους για την συμμετοχή τους.

Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση

Εγγραφείτε στο Newsletter μας

Λάβετε ενημερώσεις και μάθετε τά νέα του Α.Ο Σκιάθου

More To Explore

Καλό ταξίδι Βασίλη

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Βασίλης Κανάβας. Ο αποθανών ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στον όμιλο μας για δέκα χρόνια από τα τέλη

Read More »
Α.Σ ΜΙΚΡΟΘΗΒΩΝ

Α.Ο ΣΚΙΑΘΟΥ – Α.Σ ΜΙΚΡΟΘΗΒΩΝ

Στην 8η αγωνιστική από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΘ καλείται η ομάδα μας να αντιμετωπίσει τον Α.Σ Μικροθηβών αυτή την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στις 12:00

Read More »

A.O ΣΚΙΑΘΟΥ

ao skiathou